Sunday, 1 January 2012

* tahun baru *




Hello-2 nak kopi ke milo ? haha. Hari nie tahun baru 1 JANUARY 2012. Hepi new year SAYANGSS!! ( status kad fb aku ) dan hari nie jugak, aku sedeh sgat-2 sbb capital S aku kna ge PLKN kat PERLIS. Sad gila bangang weh ! Susah lae kami nk cntct antara satu sama laen. Dy mcge aku pagi tdi, but aku reply late 50 minit sbb aku tetido. Bila send jaa, PENDING ! sumpah aku tak suka ~ Sorrie sgat-2. Weyh, duk sana jge diri baik-2. Ingat lae aku kat sini. I always miss you <3 . selalunya tahun baru, owg hepi tapi aku tak, sbb org-2 yg aku sayang semua nak tiggalkan aku. Huhuhu. Tapi, apa pon, aku kena teruskan hidup aku jugak !! untuk tahun baru nie, azam aku nak menjadi lebih baik, tingkatkan taraf hidup AND kekal besama yang tersayang , amin-2 ya rabbal’alamin J . utuk kawan-2 aku, jgn lupa aku bila dah dapat kawan baru. 4 capital S rindu aku sokmo tau. Aku sayangs kau ketad-ketad. I never foget you. Banyak kenangan kita dua tahun 2011. Aku teringat ap yang kau mcege aku pagi kemarin, “ mien, t shah ge sana, “jaga diri baik-2 ea” “ tak mo nakal-2” “ nakal siapp lah dye” Haha. Duk kat sana masa agk padat, kalo shah jrg cntct mien “ jgn pikiaq bukan-2 nahh” “Shah sayangs mien” “Don’t worrie lah yg penting jaga diri” and “kesihatan”. i.allah “shah baik-2 saja kat sana”. Pepun, yang PENTING “engat sokmo kat shah oke” “ Mz u my dear one”.  Aku harap kau tak lupa semua tue and thanks so muchh koz appereciate me !! sunyi hidpo aku tanpa kau ! kau jaa tak tahu yang aku sayang kau sangat-2 ! 

No comments: