Tuesday, 28 February 2012

Lepas Jugak Renduu Aku Dekat Muhammad Hafizi



I MISS YOU MORE THAN WORDS CAN SAY !


DO YO KNOW HOW I MISS YOU ? <3

Ehh, tau tak aku renduu dea gilaa. Nie nak habaq, aku baru jea lepas rinduu kat dea . Dea kOl aku haa, petang tadi lebih kurang pukol 15:57. Legaa gile aku dpt dengaq sora dea haa. Gembiraa aku tak terkata. HEHE :) ILIKE IT!! Thanks ea awak :) saia sayang awak sgtsgt <3 awak sayang saye tak ?? jawabjawab. ikhlas taw. HEHE ;D

Stairway To Heaven :)




Cha Song Ju and Jung Suh !


Pasangan Sehati Sejiwa . HAHA .

Harinie, 28 Februari last episod cite STAIRWAY TO HEAVEN . Cite korea tue . Best haa citer nieyh . Sedeh pun sedeh . Setiap episod msty ada hero and heroin tue teriak ! aku pun turun padang sekali lah . Maklomlah aku nie sensetive , bila tengok owg teriak aku pun turut teriak skali. HARHAR:D Episod last tadi. dea punya wife yg kat atas tue mati taw dak, akibat tumor. Siann kat laki tue. Mcm2 dugaan yg dea kena tempuh! Huhu. Pepun pasangan nie mmg sehati sejiwa lah. Bercinta dari kecik sampai lah dewasa. Memang terbaek lah.Aku suka, aku suka <3 Aku pun nak macam nie gak. Boleh dakk ? HAHA :D Hegeh-hegeh lah aku nie ! Kbhaiii :*


Celebrated Anniversarry Ummi Dan Abah :)

 


Pic kat atas nie pic ummi, adek iman, kaka and abah.


aku, ummi, adek iman and abah <3


Restaurant Pakeeza at Ipoh .

26 Februari, tarikh tue merupakan tarikh yg paling penting bgy ummi, abah dan family aku lah haa. Sebab hari tue ann, umi and abah aku kawen. So, penting lah ann. Takkan tak pentingg pulak .
Okayh... Hari ahad lepas, aku and adek beradek aku celebrated anniversarry ummi and abah aku. Almaklomlah setahun sekali :) kitaowg celebrated kat Restaurant Pakeeza mcm pic tissue kat atas tue. Mknn kat situ mmg delicious lah. Harga pon sedap lah. Pakeeza tue mmg " standard restaurant " lah eksklusif gitu . Nak mkn kat situ kena booking dulu . But, kitaowg pegy camtue jaa . Mejaa mkn semua full ade owg booking . Tapi, tgok2 ade jugak . Besalah kan , abah aku. Mcm tak tawu. Harhar . Okayh.. Restaurant tue ala-ala pakistan sampaikan dea punye pelayan pun org Pakistan , hensome pulak tue . kahkahkah :D mmg terbaek lah Lunch kat situ. Nanty nak ajak abah aku pegy lagy lah . Hehe ;D

Monday, 27 February 2012

Oh My God ! I don't Believe It -.-


Hye semua. Hello pepp's. Im back. HAHA :D Now aku nak stOry lah pasai sorg bOy niey. Acctually dea nih mntak COUPLE dekat aku but aku tOlak.Why ? Jpge aku cite. Okayh.. Kat bawah tue dea lah .



Nama dea Muhammad Ikmal Hanafi.
Skrg dea fOrmfive, studi kat SMK PAUH JAYA.
Firstly, aku kenal dea dekat fesbuk lah. Aku pun taktahu mcm ne kita bOleh jadi frenz kat fesbuk. Dea nie rajen chat nan aku. Dea yg start dulu. Lebih kurang kitaowg kawan dalam sebulan lebih gitue, dea mnx kapel kat aku. Time dea nak tnye kat aku tue dea takot lah, segan lah. Aku ingat dea nak tnya kat aku pasai pape, tgok2 mntak COUPLE. Haha :D Idunbelieveit! Okayh. Than, aku pun tnya lah kat dea, napa nak aku jadi awek dea blablablabla aku tnya dea. And dea kata aku nie yg terbaek untuk dea, dea takmo org yg sosial, mcm2 lah. Okayh. Takpelah. Tapi aku tak tima dea, Sebab aku takut bila aku tima dea
aku takut aku d'permainkan and aku takut bila dea nan aku, dea jadi sakit hati sebab aku and wateva ! Aku takmoa lah dea mgharap s'suatu yg ta pasti and akan m'buatkan dea terasa hati dgn aku. So, dea kate takpa and thanks faham dea and he said Aku ada hak bersuara. Aku mntak maaf kat dea, aku nak dea dapat yg terbaek. Dea kata org yg baik jaa nak yg terbaek utk seseorg. Lebih kurang mcm tu lah. Bagi aku, time aku kawan dgan dea, dea baik. Tak penah pon jahat dgn aku But aku takmao lah prasangka buruk nan dea. Tak baik kan, tambah dOsa lagi ada lah. And kalo ampaa semua nak kwan dgn dea try lah add dea punyer fesbuk name IXMAL VAVET ! :) Okayyhh. And in my situation, I CANNOT FORGET ABOUT MY FIRSTLOVE MUHAMMAD HAFIZI BIN SHAARI and until rite now! IM STILL LOVE HIM! Pe lagy nak citer aku pun tak tahu. But skrg niyh dah maghrib, aku nak solat dulu and buatlah ape yg patot. If kalo aku ada salah nan ampaa semua, maafkan lah aku naa. Kutkutlah nanti, ,  apaapa haha . mula nak mengarOt niyh . Okayh lah. Takecare semua. Daaaa :)
p/s : Ikmal, sorry ea I curik pic you :) ~

Ada Peneman Di Malam Hari .


Hello-hello. Pa habaq semua? Hahaha :D Ampaa semua duk tgah buad apa tue haa ? Online fesbuk , twitter , blog ?? Harhar . Yg aku taw owg yg mcm aku nieyh rajen online fesbuk jea. Besa lah. Laman sosial yg terhebat kat dunia nie kan skrg :)Kaykay dah ! Merapu ja. Di sebabkan petang yg boring nie, aku saja-saja lah berluahan hati kat blog aku nieyh haa , pasai tiap-tiap malam nak tidoq mesti ada yg teman aku. Hahaha :D Sapa lah ? Penah degaq tak nama binatang namanyaa " Riang-riang " Minatang tue sentiasa riang-riang tue sebab tu lah nama dia riang-riang. Minatang tue everynight suka buad bising lam bilik aku. Pastue, bila aku tgah smyg dia suka hinggap kat telekung aku. Ehh, gerun arghh !! Penah tengok minatang tue. Japp erk nak tunjuk -.-


Gerun dak weyhh ? Haha :D Kalo aku, mmg aku gerun. Gerun gilegilee. Harhar ;D Kaylahh,, nty aku hupdate lean. Nak pi melayan adekadek aku jao. Kahkahkah , Byebye. Love u'ols :-) Muahhh :*

Monday, 20 February 2012

BERCINTA SEBELUM KAWEN. IMISS YOU HAFIZI UNTIL DIE!



Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua. Heyhey youol's. How are you today? Hope fine and have a nice day dear. Seriously you, lama ann aku tak hupdate blog nieyh. Bukan hape, but terasa malas sanad nak hupdate. Btw, aku trytry nak hupdate jugak arinie. HARHAR ;D. Gedik ann? Kay dahdah. Merepek still no one rite? HAHA. Okayhh... Entry hari nieyh, IMISS YOU DEAR UNTIL DIE. Dasat ann entry aku. Kfinee-.- Pic kat atas tue yg pky baju kaler PINK tue pic MYSWEETHEART :) OMG ! Tapi, aku dah break nan dya tahun lepas sblum TRIAL SPM! sedehnyaa :-( Aku sygs dya mmg tahap gilegile lah w'pon aku dah break nan dya. Die nie FIRST LOVE aku hampa taw dak. Sebab tue aku sygs dya. Sblom nieyh, aku ta pnah COUPLE nan sapa. But, bila dya mnx nak relationship nan aku, aku TRIMA. Okayh. Sejak belakangan nie, IDONTNOWHY aku rendu dya sanad. Apa dah jadi nan aku nie? Tolongtolong. Aku rasa mcm nak jaa balik mcm dulu. Hepi jaa kami. Tapi MASA TAK BOLEH UNDUR KAN? Kalo boleh undur alamatnyaa BAHAGIALAH aku - Takpa lah. Mcm mana pon. Aku nak dya taw yg aku sygs dya GILE w'pon kita dah takda SPECIAL RELATIONSHIP antara satu sama lain. Hafizi, IM ALWAYS REMEMBER YOU, MISS YOU AND LOVE YOU. Plissplisspliss jgn kate miena sombongg. Siyes aku menyesal break nan dya. Menyesal yg teramat sanad! Okayhh. Aku sentiasa doa yg terbaik utk MUHAMMAD HAFIZI BIN SHAARI :)And lastly THANKS FOR EVERYTHING AND SORRY FOR SOMETHING ~ HAMMIE 4 EVA N EVA <3
Hope you read this entry about you!Tanda aku sygs dya, aku sentiasa DOAKAN yg terbaik utk dya :)