Monday, 20 February 2012

BERCINTA SEBELUM KAWEN. IMISS YOU HAFIZI UNTIL DIE!



Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua. Heyhey youol's. How are you today? Hope fine and have a nice day dear. Seriously you, lama ann aku tak hupdate blog nieyh. Bukan hape, but terasa malas sanad nak hupdate. Btw, aku trytry nak hupdate jugak arinie. HARHAR ;D. Gedik ann? Kay dahdah. Merepek still no one rite? HAHA. Okayhh... Entry hari nieyh, IMISS YOU DEAR UNTIL DIE. Dasat ann entry aku. Kfinee-.- Pic kat atas tue yg pky baju kaler PINK tue pic MYSWEETHEART :) OMG ! Tapi, aku dah break nan dya tahun lepas sblum TRIAL SPM! sedehnyaa :-( Aku sygs dya mmg tahap gilegile lah w'pon aku dah break nan dya. Die nie FIRST LOVE aku hampa taw dak. Sebab tue aku sygs dya. Sblom nieyh, aku ta pnah COUPLE nan sapa. But, bila dya mnx nak relationship nan aku, aku TRIMA. Okayh. Sejak belakangan nie, IDONTNOWHY aku rendu dya sanad. Apa dah jadi nan aku nie? Tolongtolong. Aku rasa mcm nak jaa balik mcm dulu. Hepi jaa kami. Tapi MASA TAK BOLEH UNDUR KAN? Kalo boleh undur alamatnyaa BAHAGIALAH aku - Takpa lah. Mcm mana pon. Aku nak dya taw yg aku sygs dya GILE w'pon kita dah takda SPECIAL RELATIONSHIP antara satu sama lain. Hafizi, IM ALWAYS REMEMBER YOU, MISS YOU AND LOVE YOU. Plissplisspliss jgn kate miena sombongg. Siyes aku menyesal break nan dya. Menyesal yg teramat sanad! Okayhh. Aku sentiasa doa yg terbaik utk MUHAMMAD HAFIZI BIN SHAARI :)And lastly THANKS FOR EVERYTHING AND SORRY FOR SOMETHING ~ HAMMIE 4 EVA N EVA <3
Hope you read this entry about you!Tanda aku sygs dya, aku sentiasa DOAKAN yg terbaik utk dya :)

No comments: