Monday, 27 February 2012

Oh My God ! I don't Believe It -.-


Hye semua. Hello pepp's. Im back. HAHA :D Now aku nak stOry lah pasai sorg bOy niey. Acctually dea nih mntak COUPLE dekat aku but aku tOlak.Why ? Jpge aku cite. Okayh.. Kat bawah tue dea lah .



Nama dea Muhammad Ikmal Hanafi.
Skrg dea fOrmfive, studi kat SMK PAUH JAYA.
Firstly, aku kenal dea dekat fesbuk lah. Aku pun taktahu mcm ne kita bOleh jadi frenz kat fesbuk. Dea nie rajen chat nan aku. Dea yg start dulu. Lebih kurang kitaowg kawan dalam sebulan lebih gitue, dea mnx kapel kat aku. Time dea nak tnye kat aku tue dea takot lah, segan lah. Aku ingat dea nak tnya kat aku pasai pape, tgok2 mntak COUPLE. Haha :D Idunbelieveit! Okayh. Than, aku pun tnya lah kat dea, napa nak aku jadi awek dea blablablabla aku tnya dea. And dea kata aku nie yg terbaek untuk dea, dea takmo org yg sosial, mcm2 lah. Okayh. Takpelah. Tapi aku tak tima dea, Sebab aku takut bila aku tima dea
aku takut aku d'permainkan and aku takut bila dea nan aku, dea jadi sakit hati sebab aku and wateva ! Aku takmoa lah dea mgharap s'suatu yg ta pasti and akan m'buatkan dea terasa hati dgn aku. So, dea kate takpa and thanks faham dea and he said Aku ada hak bersuara. Aku mntak maaf kat dea, aku nak dea dapat yg terbaek. Dea kata org yg baik jaa nak yg terbaek utk seseorg. Lebih kurang mcm tu lah. Bagi aku, time aku kawan dgan dea, dea baik. Tak penah pon jahat dgn aku But aku takmao lah prasangka buruk nan dea. Tak baik kan, tambah dOsa lagi ada lah. And kalo ampaa semua nak kwan dgn dea try lah add dea punyer fesbuk name IXMAL VAVET ! :) Okayyhh. And in my situation, I CANNOT FORGET ABOUT MY FIRSTLOVE MUHAMMAD HAFIZI BIN SHAARI and until rite now! IM STILL LOVE HIM! Pe lagy nak citer aku pun tak tahu. But skrg niyh dah maghrib, aku nak solat dulu and buatlah ape yg patot. If kalo aku ada salah nan ampaa semua, maafkan lah aku naa. Kutkutlah nanti, ,  apaapa haha . mula nak mengarOt niyh . Okayh lah. Takecare semua. Daaaa :)
p/s : Ikmal, sorry ea I curik pic you :) ~

No comments: