Thursday, 1 March 2012

Ampaa Adaa ?


Hye semua. Skrg pukoi satu ptg. Aku duk umah sowg-2. Boring bagai nak rakk. Hakhak ;D kAYKAY Aku cakap pun tatabahasa tak btoi -,-
Tada sapa weyh nak teman aku nieyh haa ;-( sedeyh taw dak . HUHUHU. Okay. Now I just want to share with my hubby and mummy sal rahsia kelahiran bulan. Ampa ada ? . Kay, Dato' Dr. Fadhilah Kamsah ada lah selidik sai rahsiarahsia nie and ternyata benda yg beliau selidik mmg betoi. Caya tak ? Aku caya kos aku lahir bulan august. Buktinya. . . 



Okayh , kat atas tue antaranya lah sifatsifat org yg lahir bulan august. Aku nan ehemehem nie lahir bulan august and kita dua owg nie ada sifatsifat yg t'kandung dlm tue. Yg menonjol skali lah SANGAT CEMBURU . Haha . yg tue memang-memang . Cemburu dalam apa jua perkara, plg skali dlm berhubungan " cemburu itu tanda sayang " , pastuh , sifat suka berangan ;) yang tue wajib kutt. Haha :D than , sangat sensetif tapi tidak mudah merajuk . Yg tue ada dlm diri aku nie haa :) 


MUHAMMAD HAFIZI SHAARI & AMALINA MUHAMAD RAZIF .
KITA DUA LAHIR BULAN AUGUST :)
FIZI : 23 AUGUST 1994
MIENA : 29 AUGUST 1994

Di maklomkan bahawa , gamba kat atas nie gambar aku dgn ehemehem. Ehemehem mana pulak nie haa ? ehemehem HAFIZI SHAARI lah :) Lawakan gamba niyh ? Acctually , gamba nie aku yg edit haa , tue yg lawa . Aku edit gamba nie tahun lepas time tue raya yg ke-5 :) Pstue aku uat DP fesbuk aku ? dasat ann ? hahahaha :D
Bukan hapa, aku letak sebab nak habaq yg kami dua lahir pada bulan sama cuma tarikh jaa tak sama , hehe . sorang 23hb sorang lagi 29hb :) mmg TERBAEK GILE lahh , ampa ada dak ? mesti tadak kan ? padan muka :P HAHA :D Kita dua nie ada byk pesamaan lah antaranya yg tadi tue " SGT CEMBURU , SUKA BERANGAN " Byak lagy lahh , cma malas nak type nieyh . Kayhh .


Okayh . Yg nie bulan mei pulak :) ummi and abah aku lahir bulan mei. abah lahir 01 mei 1966 and ummi lahir 31 mei 1967 :) ehhehh, ummi abah , macam MIENA dgn FIZI lah pulak , ngeee ~ hehe , , ummi and abah mmg ada sifatsifat kat ats tue haa , kuat semangat and motivasi tinggi . Yg tue lah yg nmpak mnyerlah sikit. hehe :) yg len tue adaa , tapi cuma aku malas nak type bykbyk kay :) 

p/s : aku bosan yg teramat sanad and aku rendu sama HAFIZI ( HS )



No comments: