Wednesday, 28 March 2012

KU DOAKAN SEMOGA HAMPA SEMUA BERKEKALAN DUNIA DAN AKHIRAT.





NURUL FARIHA BT AZMI
SHE TAKEN BY KHAIRUL IKHWAN NAZRI <3



NUR AFINIE AZHAR ( MARSHALL )
TAKEN BY KATOD <3


NUR ATIKAH OMAR
TAKEN BY FUAD MECHY <3


NUR HAZIRAH BT MOHD ZAMZURI
TAKEN BY DEPTHUAL NEYYARZ


FARAH ATIKAH BT SUHAIMI
TAKEN BY NABIL FATIHIN


ZUBAIDAH ZAIN
TAKEN BY NABIL ASYRAF <3

Lepaa semua niey pakat-pakat taken by boyprenggg masing-masing. Aku bila pulak nak taken taken niyh ? haha :D Harap berkekalan hingga akhir hayat. Amiin :) Harap relationship nie tak menyakitkan hati. Okeyy. Dalam bercintaa mesti semua perasaan terdetik. Marah, sayang, cemburu, geram, sakit hati and macam-macam. Kenaa pandai-pandai handle perasaan tue. Jangan biarkan perasaan tue, menghapuskan hubungan antara satu sama lain yang akhirnyaa tamat dengan makian, cacian, kesedihan dan benda-benda yg tak elok. Mintak simpang lah. Bercintalah dengan menerima mereka seadanyaa. Adalah lebih baik bila s'seorang menerima pasangan masing-masing yg di niat di hati untuk di nikahinyaaa dengan hati yg terbuka. Menerima kekurangan pasangan adalah lebih baik. Tak perlu cerewet sangat dalam memilih pasangan. Janganlahh kamu bercintaa , berkahwin d'sebabkan nafsu semata-mata. Salah okyy. At least, SETIA lah pada pasangan masing-masing. Sampai sini saja. Tak taw nak post apa. Tetiba jaa post pasai nie. Maaf lah sebab curi pic. Maafkan sayaa :) :d

 BERIKAN CINTAMU JUGA SAYANGMU PERCAYA PADAKU KU KAN MENJAGAMU HINGGA AKHIR WAKTU MENJEMPUTKU :)

Jangan salah melafazkan I LOVE YOU , I MISS YOU , SAYANG , WOAINI . SARANGHEO , AKU CINTA PADAMU kepada orang yang tak menyanyangi kita. Kerana itu akan membuatkan kita sakit hati , terasa hati dan sebagainyaa . Even lafazlahh perkataan tersebut kepada org yang benar-benar ikhlas memerlukan, menyayangi, dan merindui kitaa :) Sayangilah mereka sebaik-baiknyaa. Jangan sesekali jadi mcm aku, korbankan perasaan untuk orng yg lebih memerlukan. Merana kudd. Tapi aku tak kesah bcoz LOVE, MISS, NEED still pada FIRST LOVE <3 w'pon tadak special antara aku dan Putra :/




_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

No comments: