Monday, 26 March 2012

KU MENANGES LAGY .




MUKA AKU TIME MENANGIS CAMNIE LHA. TAPI TEROK LAGI DARI NIE.


Lara lagi. Lara lagi. Begitu banyak dugaan yang Tuhan kasi dekat aku. Aku terima semuanya dengan hati terbuka. Kayy. Aku update blog sambil menangis. Punyaa nak habaq :/ Nak habaq yang aku nie sedeh sanad-sanad, Bukan hape, aku sedeyh dgn result exam aku. Okyy. Bagi aku, aku qasa aku pulun sgt2 dah, but why ? why ? why ? result aku mcm tue ? salah dekat mana ? sampaikan aku sanggop putuskan relationship aku dengan orang yang aku sayang sangat-sangat sbb nak fokus stadi . Kalau aku tahu lah yang nie hasilnyaa, tak putuskan relay tue pun tak pe kan ? Kayy. Menyesal ! Bukan aku menyalahkan takdir yang telah Kau tetapkan kepadaku, tapi hati aku tak sanggop terimanyaa. Ya Allah , maafkan aku. Hermm. Ummi abah kata, result okyy dahh, cume terkantoi kat bahasa arab jea. Takpaa, dah beusaha kans. Mmmg lhaa. Tapi kos aku yg aku nak apply tue tak boleh sbb bahasa arab. Aku dapat D kutt bahasa arab. Trial aku dapat C. Lari jauh kudd. Sedeyh sangat bila dapat result bahasa arab mcm tue. Tapi, nak buat mcm mana kans ? Bendaa dah jadi. Aku bersyukur dengan result aku sebab aku rasa aku dah buat yang terbaek dah :) Pepun, thanks katt ummi and abah sebab sentiasa bagi semangat kat aku. Sayangs ummi abah sangat-sangat. Aku mmg lemah sangat belakangan nieyh. Ntah kenapa. W'pos suara aku HEPI tapii, hati siapalah yang tahu. Kayy. Aku tak reti nak b'kongsi masalah dgn org. Bukan ape, takot org kata jaa. Huhuhu. Aku kans budak TOP :D perasan lah ! Kayy kayy. Change topik. Aku menanges sebab aku renduu dia Putra Hafizi aku, aku renduu tok , tokwan kakak aku, kengkawan . Kfine --' Aku kalo renduu kat owg mesty aku menanges. Kau ade ? Aku mmg jenih niey pons. Luaran kasaq bagai nak mamposs, Dalam lembut kudd. Siap ade taman lagy nie haaa. Heee. Okyyy. Bilaaa aku nanges jgn tanya sebab ape, mesty renduu someone or  ade poblem. Huhu.
- Tok, tokwan, kakak, kawan-kawan tersayang, Prince Hafizi : Mienaaa renduuu sangat-sangat kat you ols's <3

No comments: