Wednesday, 28 March 2012

Story-Story


Jam kat blog aku tue gelong -.- Sekarang pukul 12:24 

Hye and hello. Simple rite but tak dapat apa-apa pon ganjaran. So, mulakanlah dengan BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dan ASSALAMUALAIKUM. Pahala pun dapat :) Okyhh. Im boring rite noww ^^ Tatawu nak buadd hape. Tak de keja dah. So, aku nak berluahan hati dekat blog niyh. Tak sukaa ? toksah baca , okyy. Go die !! Tak perlu nak kutuk-kutuk, perli, wat statement kat fb pasal aku sebab bendaa yg aku hupdate kat blog. Kayy. Boleh blah ! ( GERAM ) Lex lex. Kayy dah-dah. Aku tringin sangat-sangat nak msege org  tapi aku tak berani. Aku takut ganggu lha pa lha. But orang yg kena msge or kol aku. Mmg jenih tue. Okyy. Dari dulu sampi skrg aku tetap yang sama. Tak pernah berubah w'pon shiket.

Okeyyyhhh. Ptg kelmarin ann, aku dapat kol dari Si Putra. Kayy. Kitaorg sembang-sembang. Pastue, time Si Putra nak letak tue dya kata MISS YOU . Hehe . Aku TERKEJUDD, TERHARU. TERNGANGA semua ada. Aku ada pikir nak balas balik ke tak . Nak ke tak . Aku takot satgy aku SYOK SENERI jaa , nieyh yg tak best nie . Kayy , sebab aku pun tgh rinduu dya SETENGAH nak mati nieyh, aku pun balas lha I MISS YOU TOO.  Kayy. Jadi kekok sangat-sangat bila dya kata camtue. Lama gilaa tak dengaq dya kata camtue kat aku. Aku niey macam ampaa tak kenaii. Even lepas aku break nan  dya, susah lha nak kata I LOVE YOU , I MISS YOU nieyh . Nan kawan-kawan gurl jaa. Kalo dgn TTM aku kay. Shadat sajaa syok-syokk. Tapi dya pulak amikk serius :/ Tak suka !! After I noe yg dya amik serius nan bendaa yg aku cakap tue, Aku kata im sorry. My love just for my FIRST LOVE. im so sorry :) At least kita kawan tapi mesra bukan kapel or husband. Okyy. Jangan pikir bukan-bukan and pliss-pliss jgn amik serius dgn aku. Banyak cerita aku ampaa kena dengaq. Budak nieyh, semua org kenai. TOP okyy. Derek perasan jaa :D Kayy. Untuk sonok-sonok saja.

Semalam lepas maghrib ade orang kol aku, kawan aku lha . Nama dya Azam. Tetiba jaa dya kol. Tak penah seumur hidup aku, dya kol aku lama-lama. Kayy. Macam-macam dya citaa kat aku. Kami pakat share story. Haha. Tak betoi dah aku cakap. Pastue, bila start nak sembang mesty dya tanya " MIENAA, AG MACAM MANA DGN HAFIZI ? " kayy, aku cakap, aku dah break lha nan dya, sedehkan . huhuhu . Dya kata " Lorh yakaa? tak taw lha pulaks, Sorrie wey. Aku kata lah nak buadd macam mana dah aku yg mintak break nan dya. Huhuhu. Than, dya kata bukan skrg ag dah bek kaa nan dya ? Siapp profile pic gambaq dya ? Apa kata ag kapel balik nan dya :) Im said : Azam , mmg lah baik jaa. Ntah lah azam oii. Aku pun taktaw. Tak kanlah aku nak mintak kapel nan dya ? mcm perigi cari timba. Tak mao lah aku. Biaq aku simpan pasaan niey lagi bagus. Kans ? He said, up too you lha miena. Kayhh. Pastue, dya ade send pic dya kat aku. Laen kudd, dulu dalam class skema jaa, skrg JAMBUU GILAAA :D pas dya send tue, dya tanya aku nak kapel nan aku tak ? Ohmyyyyygosh ! Terkezudd. Aku kata tak mo larh. Macam-macam alasan aku bagi. Haha. Takot kudd. Dya kata, relax minaa, cool-cool. Cinta ag untuk Hafizi. Taw pons. Dah. Dah. 

Kayy, ramai orang suruh aku BERELATIONSHIP BALIK dengan Si Putra. Qamai gilaa bak ag. Sampai aku tak taw nak kata hapa. Lepa kataa, Mienaa bek lha balik nan Fizi, ampa sweet bila bergandingan dua orangg. Dia tak sesuai nan owg lean, nan ag jaa. Hoho. Aku bahagia bila tengok ag nan fizi mcm dulu. Lepas sorang-sorang kata kat aku mcm tue. Butt, apa aku boleh buat. Keputusan bukan terletak dekadd tangan aku, terletak dekat tangan dya. Okayyh. Kawan-kawan aku nak sangat aku macam dulu dgn Fizi. Tapi. . .  Apakan daya. Huhuhu. .  Sedyh japp bila teringat kenangan antara Si Putri dan Si Putra <3

p/s : Alangkah indahnyaa , bila dya betoi-betoi sayang aku, sayang dya hanya untuk aku sorang, aku lah wanita yang bahagia dekat duniaa nieyh . :) .

No comments: